Wie is Allemaal EHBO?

“Toen onze zoon 10 maanden was, heb ik een cursus EHBO aan Kinderen van het Oranje Kruis gevolgd. Tijdens deze cursus bedacht ik voor het eerst dat ik het enorm leuk zou vinden om zelf EHBO Instructeur te zijn.”

Wie ben ik en wat is mijn ervaring?

Mijn naam is Amber Brouwer. Ik heb 20 jaar in diverse administratieve functies gewerkt, waarbij steeds meer het accent kwam te liggen op het geven van trainingen en cursussen. Vooral de laatste 8 jaar, waarin ik coördinator/ hoofd BHV was.

Trainingen verzorgen vind ik erg leuk om te doen. Zowel het ontwikkelen van een training als voor de klas staan. De onderwerpen EHBO en veiligheid heb ik altijd erg interessant gevonden. In 2020 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben voor mezelf begonnen als zelfstandig ondernemer. Via de website Allemaal-EHBO.nl biedt ik diverse EHBO cursussen. Ook ben ik als ZZP EHBO instructeur in te huren door bijvoorbeeld BHV organisaties. 

De opleiding Oranje Kruis Instructeur Eerste hulp heb ik bij de Nederlandse Opleiding Docenten EHBO (N.O.D.E.) doorlopen.

Kijk gerust rond op mijn website om een beeld te krijgen van het cursusaanbod. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met me op, dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen. 

Ik hoop je te ontmoeten tijdens een van de cursussen.

Amber-Brouwer EHBO instructeur
  • Amber Brouwer

  • EHBO Instructeur

  • EHBO diploma Oranje Kruis

  • Coördinator bedrijfsvoering en hoofd BHV

Wat anderen vinden

Ontdek de ervaringen onze deelnemers

Nieuws Nieuws en cursussen

 

Blijf op de hoogte 

https://allemaal-ehbo.nl/author/amber/

Wordt een EHBO cursus vergoed door zorgverzekeraars?

Hoewel veel mensen denken van wel, blijkt dat bij de

https://allemaal-ehbo.nl/author/amber/

Restart a heart dag

16 oktober is internationale Restart a heart day. Er wordt