Oranje Kruis EHBO diploma

Haal je Oranje Kruis EHBO diploma bij Allemaal EHBO. Dit is de meest uitgebreide basis EHBO cursus die er is.

Voorafgaand aan de bijeenkomsten wordt een e-learning gemaakt, waardoor er al een eerste kennismaking is met de leerstof. Tijdens de bijeenkomsten worden de praktische handelingen aangeleerd. De cursus wordt afgesloten met een examen. Bij goed resultaat ontvang je een Oranje Kruis diploma, deze is 2 jaar geldig.

Basis EHBO cursus

De meeste ongevallen gebeuren in en om het huis. En in deze Corona-tijd zijn we meer thuis dan ooit. Weet jij wat je moet doen bij huis-, tuin- en keukenongevallen? Allemaal EHBO biedt daarom nu een korte basiscursus EHBO, waarbij voornamelijk wordt ingegaan op de kleinere ongevallen in en om het huis. In deze cursus leer jij hoe je moet handelen in ongelukkige situaties. 

Deze EHBO cursussen van Allemaal EHBO worden gegeven in kleine groepen met een ervaren EHBO trainer, volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis en het RIVM.

De EHBO cursus wordt op meerdere locaties in Amsterdam georganiseerd. Wil je een EHBO cursus thuis laten plaatsvinden of bij jou op het werk? Dat kan! Stuur een mail met je specifieke wensen, dan ontvang je een geheel vrijblijvend voorstel op maat. 

Na het volgen van de cursus ontvang je een Allemaal EHBO certificaat

De onderdelen van de EHBO cursus

  • Verantwoord eerste hulp verlenen

  • Levensbedreigende letsels en ziekten

    Waaronder hevige bloedingen, verslikking en verstikking, schedel- en hersenletsel, vergiftiging, ernstige onderkoeling en –oververhitting, beroerte, epileptische aanval en hersenvliesontsteking.

  • Overige letsels en ziekten

    Waaronder kleine wonden, kneuzingen en verstuikingen, zwachtelen, botbreuken, onderkoeling en oververhitting, steken en beten, letsel aan oog, neus oor en mond en kinderziekten.

Kin-lift Allemaal EHBO

Vragen over het boeken van een EHBO cursus voor volwassen?

Meer weten over de EHBO cursussen van Allemaal EHBO? Vul onderstaand contactformulier in of stuur een mail naar info@allemaal-ehbo.nl of bel naar 06 467 631 35. Ook biedt Allemaal EHBO cursussen op maat. Geef je wensen door via info@allemaal-ehbo.nl en je ontvangt, geheel vrijblijvend, een aanbod op maat. 

Naast onze EHBO cursus kan je bij Allemaal EHBO ook een EHBO cursus specifiek voor kinderen en baby’s volgen. In deze cursus wordt dieper ingegaan op preventie en de eerste hulp aan kinderen. Perfect voor mensen die bijna of net (groot)ouder zijn geworden. 

Wil je meer leren over EHBO? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Deze EHBO cursus is geschikt voor iedereen boven de 16 jaar.

Schrijf je in voor de cursus of vraag informatie aan​