Amber Brouwer
This shortcode LP Profile only use on the page Profiel

Het is zo ver. Na maanden voorbereiden en cursussen schrijven is dan eindelijk het moment aangebroken om echt van start te gaan. Allemaal EHBO biedt verschillende EHBO cursussen, nu voornamelijk in het Huis van de Wijk Belgiëplein in Amsterdam Nieuw-West. In de komende tijd komen daar meer locaties bij. Ook kan er gekozen worden voor een EHBO cursus aan huis. Instructeur Amber Brouwer kijkt er naar uit om voor alle cursisten een actieve en leuke EHBO cursus te verzorgen. 

In juli en augustus staan de cursussen EHBO bij baby en kind gepland. Dat komt mooi uit want de zomer is bij uitstek een seizoen van ongelukjes. Kinderen spelen veel buiten en ontdekken zo de wereld. Soms op een pijnlijke manier. Een enkel of pols is dan zo verstuikt. Een knie of elleboog is snel geschaafd. Deze kleine verwondingen weten veel mensen wel op te lossen. Maar welke eerste hulp verleen je als het wat ernstiger wordt, zoals bij een hevig bloedende wond? Of als de schade niet meteen zichtbaar is, zoals bij een val op het hoofd? Met de cursus EHBO bij baby en kind gaat u goed voorbereid de zomer in.

Om de start te vieren zijn er nu extra voordelige openingstarieven voor de cursussen. Je kunt de cursus EHBO bij baby en kind al volgen voor slechts € 70,-. Als extraatje ontvangen de eerste 200 cursisten een gratis flesje handgel bij aanvang van de cursus.